Пропонуємо Вашій увазі салат, який на перший погляд поєднує в собі абсолютно не поєднувані інгредієнти! Але повірте, якщо Ви таки ризикнете його приготувати, то закохаєтесь в нього з першої виделки!
А як яскраво і соковито він виглядає, явно не залишиться непоміченим на святковому столі! До того ж часу на його приготування знадобиться 10-15 хвилин! Що безсумнівно є його великим плюсом.
Що ж необхідно:
– 1 хурма або шарон
– пучок улюбленого салату
– шматочок в’яленої ковбаси з грибами
– невеликий шматочок блакитного сиру
– половинка цибулинки, краще червоної
– 3 ст. л. оливкової олії
– 1,5 ст. л. білого винного оцту
– сіль та перець за смаком.
Підготуємо інгредієнти: нарізаємо шматочками хурму або шарон, ковбасу якомога тонше, цибульку дрібнимо, кроїмо сир.
Приготуємо заправку: з’єднаємо оливкову олію та винний оцет, приправляємо морською сіллю і свіжо меленим перцем, обережно збиваємо до отримання емульсії.
У блюдо викладаємо салат, шматочки хурми і в’яленої ковбаси, цибульку, розкришимо блакитний сир та приправимо приготованим соусом. Відразу ж подаємо до столу! Смачного!!!