Щоб отримати рівномірно забарвлені Великодні яйця необхідно виконати наступні прості дії: ретельно вимити яйця у мильному розчині потримати їх у кімнатній температурі принаймні півгодини занурити у холодну воду, додати столову ложку солі та зварити замочити на ніч у натуральному барвнику, додавши столову ложку оцту (краще помістити у холодильник) насухо витерти та натерти рослинною олією до […]
Поділимося із Вами одним простим секретом: покачайте лимон по столі, придавлюючи його рукою. Він стане м’яким, податливим і віддасть більше рідини.
Морква з часником чудово поєднуються із сиров’яленою яловичою ковбасою. Звісно, яловича ковбаска смачна і без моркви, але так вийде чудова закуска. Нам необхідно: 2-3 морквини 2-3 зубчика часнику шматочок сиров’яленої кобваски 2 ст. л. майонезу (або замініть на Ваш улюблений соус) сіль, перець за смаком Отже, натираємо на терці моркву, пропускаємо часник через прес або дрібно […]
В цьому рецепті розповімо як приготувати легкий та смачний салат із свіжих овочів та сиров’яленої мацикової ковбаси. Ця страва є чудовим варіантом вечері чи перекусу, можливо й обіду, оскільки є достатньо поживною, завдяки яйцям та ковбасі, водночас корисною та вітамінною, завдяки свіжій зелені та овочам. Для приготування салату вам знадобляться прості продукти і декілька хвилин […]
Пропонуємо Вашій увазі салат, який на перший погляд поєднує в собі абсолютно не поєднувані інгредієнти! Але повірте, якщо Ви таки ризикнете його приготувати, то закохаєтесь в нього з першої виделки! А як яскраво і соковито він виглядає, явно не залишиться непоміченим на святковому столі! До того ж часу на його приготування знадобиться 10-15 хвилин! Що […]
- 1
- 2