Своїм – сиров’ялене м’ясо
Створити Своїм надихнуло бажання займатися справою, якою дійсно можна пишатися, та виготовляти якісний продукт, щоб із задоволенням ділитися ним з рідними та друзями, зі своїми.
Ідея втілилася у життя, і вже зараз пропонуємо традиційні сиров’ялені вироби за старовинними українськими рецептурами. Секрет приготування яких криється у способі життя наших предків, адже у давнину м’ясо для тривалого зберігання солили та в’ялили. Перейнявши цю технологію нам вдалося зробити свій перший мацик, а згодом й інші сиров’ялені смаколики, які з гордістю можемо називати делікатесами.
Варто відмітити, що хоча основні принципи виготовлення сягають ще тих часів, коли чумаки відправлялися в далекі походи за сіллю, все ж продукція повністю задовільняє сучасні вимоги здорового способу життя. Тісно переплетені між собою культурні надбання українців та досягнення сучасних світових технологій складають основу нашої продукції.
Нам подобається експериментувати, адже додаючи щось своє, ніби закладаємо в роботу частинку душі, своїх емоцій та переживань, тому раді, час від часу, почастувати Вас своїми авторськими новинками, такими різними та інколи зовсім непередбачуваними, як і саме життя.
Наша продукція виготовляється вручну та піддається довготривалому процесу в’ялення, тому вага готових виробів може дещо коливатися, хочемо, щоб Ви розуміли чому так відбувається.